Program for OPEN STUDIOS efterår 2020

9. september 2020

Nyhed


Vi har set frem til, igen at kunne åbne dørene til kunstens maskinrum, efter forårets corona-kunstpause. Den sidste onsdag i måneden, til og med november, vil tre kunstnere eller designere invitere kunstinteresserede, nysgerrige og naboer indenfor i deres personlige værksted ved Open Studio.


Til Open Studio byder aftenen på tre oplæg om kunstnernes praksis, værker og om hvad der optager dem, med mulighed for at blive klogere på arbejdet som professionel kunstner eller designer. Efter besøget hos kunstnerne, byder vi på et uformelt glas vin, hvor der også vil være mulighed for at stille flere spørgsmål. Det hele foregår selvfølgelig under de bedste corona-hensyn og med masser af håndsprit.


Dette efterår afholdes Open Studios på følgende datoer:


Open Studio #11: onsdag den 30. september kl. 17:00 – 19:00
Michael Mørk, Anita Viola Nielsen og Oskar Koliander

Open Studio #11 byder på møder med kunstpraksiser, der blandt andet udforsker maleriets potentiale og udtryk, rum og struktur igennem installation og farver, samt syntetiske materialer og digitale interaktioner.


Open Studio #12: onsdag den 28. oktober kl. 17:00 – 19:00
Molly Haslund, Arnfinnur Amazeen og Claus Bjerre

Til Open Studio #12 inviterer kunstnerne os indenfor i deres atelierer, hvor de blandt andet beskæftiger sig med performancekunst i det offentlige rum, eksperimentelt møbelformsprog og undersøgelser af de udtryk der opstår, når forskellige medier og materialer mødes i et kunstværk.


Open Studio #13: onsdag den 25. november kl. 17:00 – 19:00
Claus Egemose, Malene Hartmann og Birgitte Thaulow

De tre værksteder som vi besøger til Open Studio #13, er kunstneriske laboratorier hvor farve, rum og installation undersøges, grænsefladerne for maleri, collage og grafik udforskes, og hvor skrædderkunst på højeste niveau bliver til.


Billetter til alle tre arrangementer kan købes nu på Billetto.dk til 30 kr. (ekskl. gebyr). Direkte link findes under den enkelte eventbeskrivelse i vores kalender. Her finder du også meget mere information om kunstnerne i programmet. Arrangementerne finder du også på FABRIKKEN for Kunst og Designs Facebookside.