Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

AFLYST –– Open Studio #11

marts 25, 2020 @ 17:00 19:00

OBS: AFLYST grundet covid-19Om Open Studios

Mød kunstnerne Arnfinnur Amazeen, Jobim Jochimsen og residency kunstner Meta Drcar, når de inviterer indenfor i deres atelierer til Open Studios #10.

I samarbejde med kunstnere og designere på FABRIKKEN byder vi indenfor til en serie af Open Studios – kom med og få et blik ind i kunstens maskinrum.

Mød nogle af Danmarks fremtrædende samtidskunstnere og designere, som vil fortælle om deres kunstneriske proces og værker. Efter besøg hos hver enkelt, byder FABRIKKEN for Kunst og Design på et glas vin, hvor det vil være muligt at stille flere spørgsmål.


Program

META DRCAR

Meta Drčar (f. 1985) er opvokset i Slovenj Gradec i Slovenien, men er idag bosiddende i Paris. Drcar har en BA i Fine Art fra Central Saint Martins, College of Art and Design i London, og har en Master i Dance Theatre; Body in Performance fra Trinity Laban Conservatoire of Music and Dance i London.

Drčar arbejder med installationer der skaber paralleller mellem krop, skulptur og arkitektonisk rum. De seneste år har hun arbejdet med stedsspecifikke skulpturer, der undersøger måder at optage rum på, og som udfordrer opfattelsen af rum. Drčar ønsker ikke blot at rette fokus på rum som koncept, men også på selve sansningen af rum.

OBS: Dette studio visit vil foregå på engelsk.

www.metadrcar.com


A.M. JOBIM JOCHIMSEN

A.M.Jobim Jochimsen ( f.1952) arbejder i forskellige medier og teknikker valgt i forhold til relevansen for det konkrete projekts idé. Det kan for eksempel være lærred, glas eller pap, der for eksempel trykkes, skæres eller støbes til objekter i 2 til 3 dimensioner og som ses mere eller mindre midlertidigt på de steder, hvortil værket er lavet i offentlige eller private rum.

Hun undersøger, hvad kunst er og kan i forskellige kontekster alene eller sammen med andre. I arbejdsprocessen inddrager hun steder, mennesker, situationer og historien, således at kunsten tager form af netop stedet, menneskene, situationen og historien. I denne transformationsproces opstår det visuelle som en fysisk og konkret realitet men samtidigt indeholdende noget metaforisk og historisk, der virker tilbage på stedet, rummet og mennesker.

www.jobim.dk


ARNFINNUR AMAZEEN

Arnfinnur Amazeen (f. 1977) er uddannet fra Det Islandske Kunstakademi og Glasgow School of Art. Amazeens værker er tidligere blevet beskrevet som en slags forvrængning af fundet og forskelligartet materiale, der bliver mixet sammen alt efter, hvad der passer til den givne lejlighed. Manglen på kontekst er ligeså væsentlig som det mulige kontekstuelle forhold, der skabes i selve kombinationen af materialer. Ofte leger Amazeen med sammenstillingen af foto, grafik og tekst – nogle gange som individuelle objekter eller billeder, andre gange i installationer. Råmaterialer indsamles fra forskellige kilder og deres betydning fordrejes undervejs i arbejdsprocessen.

www.arnfinnuramazeen.dk