Gratis gør-det-selv-kunst med papmache fra FABRIKKEN Afd. AC i Amager Centret

4. april 2022


FABRIKKEN Afd. ACs krea-pose vender tilbage med mere gør-det selv-kunst som hele familien kan lave sammen i påsken. Vi uddeler 200 gratis poser med materialer til kreativ hygge, som kan afhentes hos butikken MiniFin på 1. sal i Amager Centret fra fredag den 8. april.


Lav din egen kunstige sten i papmache

Fredag den 8. april vender Krea-posen tilbage med en sjov aktivitet for hele familien, som man kan lave sammen i påsken.

Aktiviteten er inspireret af billedkunstner Camilla Berners udstilling ”Turning Rocks”, som kan opleves i karruseldøren mellem Mr. Lihn og Irma, den 28. marts – 1. maj. Det kan kun anbefales at kigge forbi udstillingen og blive inspireret!

Krea-posen indeholder vejledning og materialer til at skabe sin egen kunstige sten med papmache og maling, for fire personer, samlet i en flot mulepose. Hele familien kan være med, men det anbefales, at børn under 7 år laver aktiviteterne sammen med en voksen.


Posen kan hentes gratis hos børnebutikken MiniFin på 1. sal i Amager Centret, fra fredag den 8. april og så længe lager haves. Der uddeles en pose pr. familie.


Vi håber I vil lege med, og dele jeres hjemmelavede kunst med os og andre gør-det-selv-kunstnere på Instagram ved at bruge hashtagget #kreaposenAfdAC hvis I deler jeres kreationer via Instagram. Tag også meget gerne @fabrikkenffkd og @amager_centret og vær med til at inspirere andre til at være kreative derhjemme.


Om FABRIKKEN Afd. AC – kunstoplevelser i Amager Centret

FABRIKKEN Afd. AC er en udstillingsplatform, der gør samtidskunsten og den kunstneriske proces til en del af indkøbsturen i det amagerkanske samlingspunkt, Amager Centret. I skyggen af Corona-pandemiens indtog i landet i foråret 2020, har Fonden FABRIKKEN for Kunst og Design i samarbejde med centret, skabt en ny platform for kunstoplevelser i utraditionelle rammer. Et anderledes sted hvor man kan møde kunsten, selv udenfor almindelig kontortid. Og hvor kunsten er for alle.

Platformen låner midlertidigt tomme rum, vægge, og kroge til udstillinger, workshops og events, der imødekommer både centergæster og et kunstpublikum. Det første værk på FABRIKKEN Afd. AC blev sat op i Amager Centret i september 2020. Udstillingen “Turning Rocks” af billedkunstner Camilla Berner er den sjette udstilling på FABRIKKEN Afd. AC.


FABRIKKEN Afd. AC er et lokalt non-profit projekt initieret af Fonden FABRIKKEN for Kunst og Design i samarbejde med Amager Centret med støtte fra Statens Kunstfond, Amager Øst Lokaludvalg, Amager Vest Lokaludvalg, 15. Juni Fonden, Ny Carlsbergfondet og Det Obelske Familiefond.