Open Studios

Et besøg i et kunstner atelier er et anderledes og meget direkte møde med personens praksis. Her møder vi ufærdige værker, som endnu ikke kender sit eget facit, mens mellemregningerne bag kunstværker, der nu er at finde på museer, gallerier og i offentlige rum, fortsat hænger i luften. Et besøg i et kunstner-atelier eller værksted, kan derfor bidrage til en ny forståelse for det færdige værk.

Hver måned kan du gå på opdagelse i en kunstners atelier, når FABRIKKEN holder Open Studios. Mød tre kunstnere eller designere, som deler ud af proces og kunstpraksis, og få et særligt indblik i de mange facetter af livet som kunstner, lige der, hvor det udfolder sig. Som publikum bliver du en del af et uhøjtideligt møde med en række af landets  dygtige kunstnere og designere midt i kunstens maskinrum.

Open Studios afholdes i tidsrummet kl. 17-19, og afrundes altid med et glas vin og mulighed for at stille spørgsmål.


Vil du deltage i Open Studios?

Open Studios afholdes den sidste onsdag i måneden.
Find det samlede program for Open Studios efterår 2020 her.

Se, hvem der er på programmet i vores kalender, på Billetto og på FABRIKKENs Facebook-side.

Billetter til en eftermiddag med besøg i tre kunstneres atelier og værksteder koster 30 kr. plus gebyr og kan købes via Billetto eller i døren med MobilePay. Vær opmærksom på, at der er et begrænset antal pladser til arrangementerne.