Atelier til fordybelse i København

På FABRIKKEN kan du som professionel kunstner eller designer leje et atelier eller værksted på Amager i København. Vi har 49 atelierer, som dagligt beskæftiger over 60 kunstnere og designere. Ved at tilbyde atelierer til fordelagtige priser understøtter vi gode arbejdsforhold og giver den enkelte mulighed for at fordybe sig, udvikle sin kunstneriske praksis og styrke sit kollegiale netværk.

Leje, størrelser og faciliteter

FABRIKKENs atelierer har forskellig karakter og størrelse, og den månedlige husleje varierer derfor fra atelier til atelier. Atelierernes størrelse strækker sig fra 10 – 90 kvadratmeter. Atelierernes forskelligartede forhold betyder, at FABRIKKENs faciliteter egner sig til mange forskellige praksisser og behov – nogle passer bedre til kontorlignende arbejde, mens andre er velegnede til mere fysisk og pladskrævende arbejde.

Alle atelierer har installeret varme og trådløst internet. Desuden er FABRIKKENs fællesområder og de fleste atelierer udstyret med alarm.

Som lejer af et atelier og værksted på FABRIKKEN tildeles man et atelier for en treårig lejeperiode. Det er herefter muligt at søge om en ny lejeperiode.

Vil du have atelier på FABRIKKKEN?

Ledige atelierer og værksteder annonceres gennem Open Call her på FABRIKKENs hjemmeside og på Facebook. Der er ingen venteliste til ateliererne, og vi anbefaler, at du holder øje med vores hjemmeside og Facebook, hvis du er interesseret i at leje et atelier og værksted på FABRIKKEN i København, og blive en del af fællesskabet.

Det er af og til muligt, at fremleje et atelier på FABRIKKEN i en kortere periode. Ledige fremlejemål annonceres på FABRIKKENs hjemmeside og på vores Facebook.

Læs mere om tildeling af atelierer og find alle aktuelle open calls og fremlejer her.

Hvor kan du ellers søge atelierplads?

Her finder du også info om atelierer:

www.bkf.dk
www.ukk.dk

Midlertidig produktion

Udover atelierer, har FABRIKKEN en produktionshal på 1000 kvadratmeter, hvor du kan leje plads til midlertidige kunstproduktioner og -projekter. Læs mere om mulighederne for booking af hallen her.