Alt_Cph

Siden 2006 har FABRIKKEN for Kunst og Design været vært for Alt_Cph – Danmarks uafhængige, internationale kunstbiennale for kunstnerdrevne og alternative udstillingsplatforme. Alt_Cph startede i sin tid som et alternativ til kunstmessen i Forum, og har siden begyndelsen givet en stemme til det samtidskunstmiljø, som har til huse i alternative rum, mindre gallerier og andre kunstnerdrevne platforme.

Alt_Cph er en ny oplevelse hver gang. Hver biennale kurateres af et nyt team, plukket fra græsrødderne, som folder deres blik ud på aktuelle strømninger og trækker på deres netværk. Det sikrer, at Alt_Cph kunstbiennale bevarer en eksperimenterende og nytænkende tilgang.  

Blandt de tidligere kuratorer for Alt_Cph findes Anna og Esben Weile Kjær (2018), Charlotte Bagger Brandt (2016), Carl Martin Faurby (2015) samt Anna Vallgårda og Henrik Menné (2014).


Alt_Cph 20

Alt_Cph 20 – Mønstre i Modstand kurateres af Laboratoriet for Æstetik og Økologi, repræsenteret ved Dea Antonsen, Ida Bencke og Miriam H. Wistreich. Kunstbiennalen finder sted – primært digitalt – henover sommeren, fra juni til september 2020 på Alt_Cphs digtale kanaler.

Læs mere om Alt_Cph 20 på altcph.dk og find også biennalen på Facebook og Instagram.

Læs også mere om den senest afholdte biennale, Alt_Cph 18 – Over Existing.


Billede: Laboratoriet for Æstetik og Økologi v. Miriam Wistreich, Dea Antonsen og Ida Bencke. FOTO: Signe Munk Bencke.