Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Udstillingsåbning: Camilla Berner “Turning Rocks” på FABRIKKEN Afd. AC

marts 31, 2022 @ 16:00 18:00

Billedkunstner Camilla Berner har konstrueret to kunstige kampesten, der udstilles i Amager Centret fra 28. marts – 1. maj. Her ses stenene i proces i FABRIKKENs hal.

I samarbejde med Amager Centret inviterer FABRIKKEN for Kunst og Design til åbning af billedkunstner Camilla Berners udstilling ”Turning Rocks” på platformen FABRIKKEN afd. AC, torsdag d. 31. marts kl. 16-18, i Amager Centrets gårdhave.

I glasmontrerne i karruseldøren mellem hælebaren Mr. Lihn og Irma ligger nogle enorme kampesten. Hvis der var tale om virkelige sten, ville de veje mange tons, og døren ville ikke kunne trække dem. Stenene er lavet af billedkunstner Camilla Berner (f. 1972), og de er lette som fjer. Men som de ligger der, ligner de næsten materialer til en jættestue eller en del af et landskab, der midlertidigt er flyttet ind i Amager Centret.

Ferniseringen foregår udendørs i Amager Centrets gårdhave, hvor der bydes på et lille glas og mulighed for at møde kunstneren. I mindre grupper kan værket opleves i karusseldøren i indgangspartiet mellem Mr. Lihn og Irma. Alle er velkomne.

”Turning Rocks” kan opleves i amager Centret fra 28. marts – 1. maj 2022.

Læs mere om udstillingen og billedkunstner Camilla Berner her.

Udstillingen og FABRIKKEN Afd. AC er støttet af: Amager Centret, Statens Kunstfond, Amager Øst Lokaludvalg, Amager Vest Lokaludvalg, 15. Juni Fonden, Ny Carlsbergfondet og Det Obelske Familiefond.

Gratis

Amager Centret

Reberbanegade 3
København S, 2300 Danmark
+ Google Maps