Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Udstillingsåbning: Siska Katrine Jørgensen “Flydende konsistenser løber altid nedad”

november 12, 2021 @ 16:00 20:00

I samarbejde med Amager Centret inviterer FABRIKKEN for Kunst og Design til åbning af billedkunstner Siska Katrine Jørgensens stedsspecifikke installation på udstillingsplatformen ‘FABRIKKEN afd. AC’.

I et ledigt butikslokale på Amager Centrets nyetablerede gang på 1. sal, står en støbt maskine, som spejler sig i lokalets rå gipsvægge og går i ét med gulvets beton. Bag installationen står billedkunstner Siska Katrine Jørgensen (f. 1991), der i sin udstilling på platformen FABRIKKEN Afd. AC arbejder med storcentret som kontekst.

Gennem gradbøjninger af begrebet ”konstruktion” har hun skabt et stedspecifikt værk, der går i direkte dialog med sine omgivelser.

Ferniseringen foregår i udstillingen som befinder sig i hjørnebutikslokalet overfor The Athlete’s Foot på Amager Centrets nye gang på 1. sal.

Alle er velkomne.


Udover udstillingsåbning, kan nysgerrige også møde kunstneren i Amager Centret, til en gratis, åben støbeworkshop for både voksne og børn. Det sker søndag den 14. november kl. 11-14.

Læs mere her: https://fb.me/e/XnEVrFsP

FABRIKKEN Afd. AC er støttet af: Amager Centret, Statens Kunstfond, 15. Juni Fonden, Ny Carlsbergfondet, Amager Øst Lokaludvalg, Amager Vest Lokaludvalg og Det Obelske Familiefond.

Installationen er produceret med støtte fra Statens Kunstfond og Statens Værskteder for Kunst.

Gratis.

FABRIKKEN for Kunst og Design

Sundholmsvej 46
København S, 2300 Danmark
+ Google Maps