Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

FABRIKKEN Adf. AC: Gratis støbeworkshop ved Siska Katrine Jørgensen

november 14, 2021 @ 11:00 14:00

Gratis, åben støbeworkshop for børn og voksne.

Søndag d. 14. november kl. 11.00-14.00 kan nysgerrige møde kunstneren bag udstillingen “Flydende konsistenser løber altid nedad”, Siska Katrine Jørgensen, i Amager Centret til en støbeworkshop for både børn og voksne.

På workshoppen laver vi gipsafstøbninger af små objekter, der er købt i Amager Centret, eller som deltagerne selv har medbragt. Workshoppen er for alle, både børn og voksne, som er nysgerrige på, hvordan man let og enkelt kan lave gipsafstøbninger.

Hvor: På gangen på 1. sal i Amager Centret, ved siden af Weekday.


Om udstillingen:

I et ledigt butikslokale på Amager Centrets nyetablerede gang på 1. sal, står en støbt maskine, som spejler sig i lokalets rå gipsvægge og går i ét med gulvets beton. Bag installationen står billedkunstner Siska Katrine Jørgensen (f. 1991), der i sin udstilling på platformen FABRIKKEN Afd. AC arbejder med storcentret som kontekst. Gennem gradbøjninger af begrebet ”konstruktion” har hun skabt et stedspecifikt værk, der går i direkte dialog med sine omgivelser.

Udstillingen som befinder sig i hjørnebutikslokalet overfor The Athlete’s Foot på Amager Centrets nye gang på 1. sal.

Bemærk: støbeworkshoppen befinder sig på gangen på 1. sal i Amager Centret, ved siden af Weekday.


FABRIKKEN Afd. AC er støttet af: Amager Centret, Statens Kunstfond, 15. Juni Fonden, Ny Carlsbergfondet, Amager Øst Lokaludvalg, Amager Vest Lokaludvalg og Det Obelske Familiefond.

Installationen er produceret med støtte fra Statens Kunstfond og Statens Værskteder for Kunst.

FABRIKKEN for Kunst og Design

Sundholmsvej 46
København S, 2300 Danmark
+ Google Maps