Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

”Flower Drop”: Performance af kunstner Molly Haslund og finissage

juni 24, 2022 @ 15:00 17:00

Still fra Molly Haslunds performance “Flower Drop” i og omkring Amager Centret d. 6. maj 2022. Foto: Malle Madsen.

Oplev billedkunstner Molly Haslunds performance ”Flower Drop” live i og omkring Amager Centret fredag den 24. juni kl. 15 – 16.

Efter performancen inviterer FABRIKKEN for Kunst og Design på finissage fra Kl. 16 – 17 i Amager Centrets gårdhave, hvor der er mulighed for at møde kunstneren over et lille glas og få en blomst med sig hjem til weekenden.

Alle er velkomne.

Find eventet på facebook her.


Udstillingen og performancen “Flower Drop” af Molly Haslund er en del af udstillingsplatformen FABRIKKEN Afd. AC som er et samarbejde mellem Amager Centret og Fonden FABRIKKEN for Kunst og Design. Læs mere om udstillingen og billedkunstner Molly Haslund her.


—-
DELTAG PÅ WORKSHOP MED PAPIRBLOMSTER OG POESI

Søndag den 12. juni fra kl. 11-14 holder billedkunstner Molly Haslund en gratis, åben workshop for voksne og børn hvor man kan lave sin egen papirblomst og få et stykke unik poesi med hjem, sammen med blomsten. På workshoppen kan du møde papirkunstner Lawrence Ebelle og forfatter Tomas Lagermand Lundme. Workshoppen foregår på 1. sal i Amger Centret ved siden af Name It og Weekday. Læs mere om workshoppen her: https://fb.me/e/37WoSN7GzFABRIKKEN Afd. AC er støttet af Amager Centret, Statens Kunstfond, Amager Øst Lokaludvalg, Amager Vest Lokaludvalg, 15. Juni Fonden, Ny Carlsbergfondet, og Det Obelske Familiefond. Buketten til performancen ”Flower Drop” er sponsoreret af AC Blomst

Gratis

Amager Centret

Reberbanegade 3
København S, 2300 Danmark
+ Google Maps