FABRIKKEN OPEN: Studiekreds for kunst i det offentlige rum

20. september 2023


//UDSOLGT//

Studiekreds for kunst i offentlige rum er et samtaleforum for professionelle kunstnere, som ønsker at vide mere om, og diskutere emner relateret til, den kunstneriske arbejdsproces relateret til kunst i offentlige rum. Kredsen er koordineret af Zunino Ignestam Studio og tilmeldingen er nu åben.


Arbejdsformen i studiekredsen vil bestå af emneoplæg, diskussioner og refleksioner om emner, der knytter sig til udførslen af arbejdet med kunst i det offentlige rum – fra opgavens begyndelse til den afsluttes med overleveringen af et færdigt værk. Deltagernes forskellige interesser, nysgerrighed, egne erfaringer og metoder skal bruges som en ressource, og studiekredsen kan også fungere som feedback på deltagernes egne projekter.

Derudover får studiekredsen besøg af fag-relevante gæster, bl.a.:
Stenka Hellfach, kunstrådgiver og kurator, Somewhere
Jane Løvschall Dolmer, kunstrådgiver, In Situ
og Michala Eken, arkitekt MAA og designer

Intentionen med Studiekredsen er at give mulighed for en dybere forståelse af den specifikke kunstneriske praksis, som fungerer på andre præmisser og adskiller sig fra den produktion af kunst, som skabes til kunstverdenens udstillingsrum. Blandt andet rummer arbejdet meget kommunikation, rammer og forbehold, og arbejdet laves både i kunstnerens eget atelier og i tæt samarbejde med andre professionelle faggrupper.

Studiekredsen er et fagligt forum, hvor vi kan få og dele viden og erfaringer, samt dygtiggøre os gennem samtale om arbejdsmetoder, relateret til kunst i offentlige rum,  på en positiv, inspirerende og udviklende måde. Varmt velkommen.


Sted: Fabrikken for Kunst og Design, Sundholmsvej 46, København S
Varighed: 6 x 2 timer
Tidspunkt: Mandage kl. 14.30 – 16.30 
Datoer: 2023 : 6/11, 20/11, 4/12  & 2024 : 15/1, 29/1, 12/2
Antal deltagere: max. 20
Pris: 600,- kr./deltager
Kaffe og sødt indgår.


STUDIEKREDSEN ER FULDT BOOKET // Tilmelding
Tilmeldingen foregår ved betaling af deltagergebyr til Fonden FABRIKKEN for Kunst og Design. Tilmeldingen er gældende, når betalingen er modtaget.

Tilmelding er bindende og refunderes ikke. Er du forhindret i at deltage i én eller flere mødegange, er du velkommen til at give din plads videre til en anden. Studiekredsen forbeholder sig retten til at flytte en mødegang ved fx sygdom.


Studiekredsen er koordineret af Zunino Ignestam Studio / Lena Ignestam og Carina Zunino.

Projektet er støttet af Billedkunstnernes Forbund og af FABRIKKEN for Kunst og Design via FABRIKKEN OPEN.