FABRIKKEN OPEN: Studiekreds for kunst i det offentlige rum 2024

11. juni 2024


Vi gentager sucessen og afholder igen “studiekreds for kunst i det offentlige rum” på FABRIKKEN dette efterår. Studiekreds for kunst i offentlige rum er et samtaleforum for professionelle kunstnere, som ønsker at vide mere om, og diskutere emner relateret til, den kunstneriske arbejdsproces indenfor kunst i offentlige rum. Kredsen er koordineret af Zunino Ignestam Studio og tilmeldingen er nu åben.


Arbejdsformen i studiekredsen vil bestå af oplæg, diskussioner og refleksioner om emner, der knytter sig til udførslen af arbejdet. Deltagernes forskellige interesser, nysgerrighed, eventuelt egne erfaringer og metoder, skal bruges som en ressource og intentionen med Studiekredsen er at skabe et fagligt forum, hvor vi kan få og dele viden og erfaringer indenfor denne specifikke kunstneriske praksis.

Gæster i Studiekredsen er:
Jane Løvschall Dolmer, kunstrådgiver / InSitu
Stenka Hellfach, kunstrådgiver og kurator / Somewhere
Michala Eken, arkitekt MAA og designer.

Intentionen med Studiekredsen er at give mulighed for en dybere forståelse af den specifikke kunstneriske praksis, som fungerer på andre præmisser og adskiller sig fra den produktion af kunst, som skabes til kunstverdenens udstillingsrum. Blandt andet rummer arbejdet meget kommunikation, rammer og forbehold, og arbejdet laves både i kunstnerens eget atelier og i tæt samarbejde med andre professionelle faggrupper.

Studiekredsen er et fagligt forum, hvor vi kan få og dele viden og erfaringer, samt dygtiggøre os gennem samtale om arbejdsmetoder, relateret til kunst i offentlige rum,  på en positiv, inspirerende og udviklende måde.


Sted: FABRIKKEN for Kunst og Design, Sundholmsvej 46, København S
Varighed: 6 x 2 timer
Tidspunkt: Mandage kl. 14.30 – 16.30 
Datoer: 9/9, 23/9, 7/10, 21/10, 4/11, 18/11 2024
Antal deltagere: max. 20
Pris: 600,- kr./deltager


Tilmelding
Frist: senest 9. august 2024.
Tilmeldingen foregår ved betaling af deltagergebyr via MobilePay 28297 til Fonden FABRIKKEN for Kunst og Design. Husk at notere din mail ved tilmelding. Tilmeldingen er gældende, når betalingen er modtaget.

Tilmelding er bindende og refunderes ikke. Er du forhindret i at deltage i én eller flere mødegange, er du velkommen til at give din plads videre til en anden. Studiekredsen forbeholder sig retten til at flytte en eller flere mødegange ved fx sygdom.


Studiekredsen er koordineret af Zunino Ignestam Studio / Lena Ignestam og Carina Zunino.

Projektet er støttet af Billedkunstnernes Forbund og arrangeret af FABRIKKEN for Kunst og Design via FABRIKKEN OPEN.