OPEN CALL: Stort atelier udbydes til fremleje

OPEN CALL / Fremleje

Atelier #19

Atelier beliggende i stueplan udbydes til leje i perioden d. 1. november 2021 til og med d. 31. august 2022.


Atelieret er ca. 90 m2 og har indirekte dagslys samt adgang til FABRIKKENs store produktionshal. Lejeprisen er kr. 8.045 + moms per måned inkl. forbrug og internet. Lejen opkræves kvartalsvist. Der betales desuden depositum svarende til 2 mdrs. husleje.


Vi opfordrer til, at atelieret deles af flere kunstnere/designere.


Inklusiv i lejemålet er en Kunstnerisk Servicepakke, hvor lejer(e) får delt adgang til FABRIKKENs produktionsfaciliteter (keramikovn, multifunktionsmaskine til træ, sprøjtekabine, svejseudstyr) samt 2 timers assistance ift. maskinerne i forbindelse med indflyning, med mulighed for at tilkøbe yderligere assistance. Inklusiv i Servicepakken er desuden adgang til fleksibel produktionsplads i FABRIKKENs hal i dag- og aftentimerne under hensyntagen til arrangementer i hallen. ANSØGNING

Professionelle billedkunstnere og designere kan komme i betragtning til lejemålet.


Da det er en kortere lejeperiode uden mulighed for forlængelse, er ansøgningsprocessen simpel. Interesserede bedes sende links til website/instagram eller andet samt en kort motivation for at søge lejemålet. FABRIKKENs brugerråd samt faglige personale vurderer ansøgninger på baggrund af aktuelt behov samt match mellem praksis og atelier.


Motivation og links sendes til Maria Gry Bregnbak på mb@ffkd.dk senest mandag d. 4. oktober inden kl. 12 middag, og man kan forvente svar senest d. 11. oktober.


Der er åben fremvisning af lejemålet onsdag d. 15. september kl. 15 til 16. Tilmelding er ikke nødvendig.


Om FABRIKKEN

Fonden FABRIKKEN for Kunst og Design er Danmarks største atelierbygning. Omtrent 70 professionelle billedkunstnere og designere arbejder dagligt i husets 50 atelierer, samt i den 1.000 m2 store produktionshal. FABRIKKEN er en professionel kunstinstitution, som ligeledes driver residencyprogrammer for udenlandske kunstnere og kuratorer.

Ud over attraktive arbejdsrum har vi en månedlig fælles frokost, arrangementer med vores udenlandske residenter, Open Studios, kuratorbesøg og andet, der styrker fagligheden og det kollegiale fællesskab.

FABRIKKEN er støttet af Københavns Kommune og Det Obelske Familiefond.