Ny kreapose fra FABRIKKEN Afd. AC i Amager Centret

16. august 2021


FABRIKKEN Afd. ACs kreapose vender tilbage i en sommerudgave med tre sjove, kreative aktiviteter som hele familien kan lave sammen. I samarbejde med Amager Centret uddeles 300 gratis poser med gør-det-selv-kunst.


Lysende kunst, symboler og sommer

OBS: Alle krea-poser er blevet uddelt.

Gennem sommeren har man kunne opleve to udstillinger i Amager Centret. Billedkunstneren Søren Hüttel drømmer sig væk til en badestrand med sol og feriestemning, mens billedkunstneren Esben Weile Kjær har fortolket symboler, der har stor betydning for ham, på en ny måde.

Hvis du ikke allerede har set kunstværkerne, så kig op i Høje Gågade og besøg svinget i stueplan overfor ’Private Selection’ og bliv inspireret til selv at lave gør-det-selv-kunst med lys, symboler og sommer som tema.

Krea-posen og udstillingerne er en del af kunstplatformen ’FABRIKKEN Afd. AC’, som er et samarbejde mellem FABRIKKEN for Kunst og Design og Amager Centret.


Gratis krea-pose til gør-det-selv-kunst

FABRIKKEN Afd. ACs sommerudgave af krea-posen indeholder materialer og vejlening til tre forskellige kreative aktiviteter for fire personer. Du kan bygge din egen Emoji, lave sjove havdyr og din egen lyskunst-lanterne. Enkelte ting såsom en saks, et glas og eventuelt et fyrfadslys, skal du selv finde frem derhjemme.

Hele familien kan være med, men det anbefales, at børn under 7 år laver aktiviteterne sammen med en voksen.


Kreaposen udleveres i børnebutikken Mini Fin i Amager Centret, ved visning af tilbuddet i Amager Centerets app. Du finder tilbuddet under ‘Præmier’ i appen. Du kan hente posen fra tirsdag den 17. august kl. 10 og så længe lager haves.

Appen er gratis og kan hentes her:
App Store: https://apps.apple.com/app/apple-store/id1536104633
Google Play Store: https://play.google.com/store/apps/details?id=it.emplate.amag


Der uddeles en pose pr. familie.


Vi håber I vil lege med, og dele jeres hjemmelavede værker med os og andre gør-det-selv-kunstnere på Instagram ved at bruge hashtagget #kreaposenAfdAC når I deler jeres kreationer. Tag også meget gerne @fabrikkenffkd og @amager_centret og vær med til at inspirere andre til at bruge kreaposen derhjemme. Vi vil så gerne se hvad I laver!


Om FABRIKKEN Afd. AC – kunstoplevelser i Amager Centret

FABRIKKEN Afd. AC er en udstillingsplatform, der gør samtidskunsten og den kunstneriske proces til en del af indkøbsturen i det amagerkanske samlingspunkt, Amager Centret. I skyggen af Corona-pandemiens indtog i landet i foråret 2020, har Fonden FABRIKKEN for Kunst og Design i samarbejde med centret, skabt en ny platform for kunstoplevelser i utraditionelle rammer. Et anderledes sted hvor man kan møde kunsten, selv udenfor almindelig kontortid. Og hvor kunsten er for alle.

Platformen låner midlertidigt tomme rum, vægge, og kroge til udstillinger, workshops og events, der imødekommer både centergæster og et kunstpublikum. Det første værk på FABRIKKEN Afd. AC blev sat op i Amager Centret i september ’20 og flere kunstoplevelser kommer til.


FABRIKKEN Afd. AC er et lokalt non-profit projekt initieret af Fonden FABRIKKEN for Kunst og Design i samarbejde med Amager Centret med støtte fra Statens Kunstfond, Amager Øst Lokaludvalg, 15. Juni Fonden og Det Obelske Familiefond.