Location til fotoshoot, video og film

Søger du et unikt og råt sted til foto- og filmproduktioner af enhver art? FABRIKKENs hal på 1000 m2 indeholder rig mulighed for at være den perfekte lokation for mange forskellige produktionsformater, lige fra fotoskydning og produktfotografi til reklamefilm, filmoptagelse og musikvideoer.

Flere modebrands og designere har anvendt FABRIKKENs rum som lokation til at skyde billeder til lookbooks, kampagner og PR-materiale for deres kollektioner og designs. Tøjmærket NN07 og sportsbrandet SAYSKY skød i 2022 kampagnevideo og billeder for deres samarbejde i FABRIKKENs hal, ligesom Modemagasinet IN har skudt en ’behind the scenes’ video med designer Yvonne Koné i 2019. Det samme gør sig gældende for reklamefilm og anden film- eller kampagneskydning. Bl.a. har produktionsselskabet Profile Pictures filmet scener til en ungdomsserie på TV2 og Musiker Lord Siva har filmet en musikvideo til hittet ’Paris’ i FABRIKKENs hal.


Vi tilbyder blandt andet dagspakker med adgang til hallen specifikt til film- og fotoshoots. Det er ligeledes muligt at tilkøbe brug af vores 40 m2 køkken-lokale på 1. sal til backstage og omklædning.

Med vores otte mobile vægge (3,85 x 3,85 x 0,64 meter) kan vi skræddersy hallen efter de behov, som netop din fotoskydning eller filmoptagelse har brug for. Vi tilbyder forskellige opstillinger der inddeler rummet efter ønske. Det gør også FABRIKKENs rå hal til et ideelt sted for både fotoshoots og film- eller reklameoptagelser med særlige krav. 

Find mere information om faciliteter, plantegning og FABRIKKENs placering i vores bookingkatalog.

Ud over vores store hal, kan andre af FABRIKKENs rustikke kroge også bruges som location til film og fotoskydning – fx vores mørke kælder. Kontakt os via bookingformularen for at høre nærmere.Saysky x NN07 kampagnevideo, 2022. Video: Finn Christian Peper for NN07 og SAYSKY


Booking og pris


Vi skræddersyr altid et tilbud på leje af hele eller dele af hallen, der passer til dine behov. Vil du indhente et tilbud der passer til dit film- eller fotoprojekt eller booke FABRIKKENs produktionshal med det samme, så udfyld vores kontaktformular nedenfor. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.


Har du spørgsmål til leje af produktionshallen generelt eller forespørgsler på vores andre faciliteter, bedes du venligst også kontakte os via formularen herunder.


Kontaktformular

Er du ikke CVR-registeret, angiv da "-"
Angiv startdato for brug af hallen inkl. eventuel opsætning i forbindelse med arrangementer.
Angiv slutdato for brug af hallen inkl. eventuel nedtagning i forbindelse med arrangementer.
Beskriv dit projekt/arrangement eller stil os yderligere spørgsmål.