Kunst og fællesspisning i Maskinhallen

FABRIKKEN for Kunst og Design inviterer i samarbejde med Foreningshuset Sundholm til kunst og fællesspisning med live performance af FABRIKKENs kunstner Maria Nørholm Ramouk.

I hele uge 17 er der Danmark spiser sammen – folkebevægelsen mod ensomhed. Derfor er FABRIKKEN og Foreningshuset Sundholm 8 indgået samarbejde i Maskinhallen på Sundholm om et arrangement med fællesspisning og kunst. Fredag d. 29. maj viser FABRIKKENs kunstner Maria Nørholm Ramouk performancen ’Haven er aldrig for gammel til at plante noget nyt, siger vi’ med medperformerne billedkunstner Signe Vad, billedkunstner Luna Scales og forfatter Mikas Lang. Arrangementet er gratis med billet.
Til arrangementet danner kunsten rammen om temaet, hvor performancen sætter fokus på ensomhed, hvordan vi allierer os med hinanden og er i vores fællesskabsstrukturer. Med måltidet efter performancen bliver der tid og rum til at mødes, nyde et måltid og tale sammen.


Program

16.30 Dørene åbner, velkomst drink/snack

17.00 Live performance

18.00 Fællesmiddag (vegansk)

18.30 Kaffe/te

19.30 Tak for i dag


Husk at bestille din billet her (gratis), da der er begrænsede pladser til arrangementet.
Arrangementet foregår i Maskinhallen, Sundholmsvej 28A, 2300 København S.


Billedkunstner Maria Nørholm Ramouk er uddannet fra Det Kgl. Danske Kunstakademis billedkunstskoler i 2019 og udforsker i sin billedkunstneriske praksis den kollektive erfaring og organisering af fællesskaber herunder ensomhed, tilhørsforhold og skrøbelighed. Se et sneakpeak af performancen her.


Fonden FABRIKKEN for Kunst og Design giver kunstnere og designere nogle af de bedste produktionsrammer i landet og viser omverdenen de kreative praksissers mange facetter.

Foreningen Foreningshuset Sundholmsvej 8 er et brugerdrevet foreningshus, der involverer lokalsamfundet og skaber en større sammenhængskraft og deltagelse.


Kunst og fællesspisning er muliggjort af generøs støtte fra Amager Vest Lokaludvalg. FABRIKKEN og Foreningshuset Sundholm 8 takker lokaludvalget for at hjælpe til at brede kunsten ud til de lokale borgere på Amager.