Events

Unikke omgivelser til store og små events

Med sine 1.000 kvadratmeter og ovenlys i hele sin udstrækning er FABRIKKENs produktionshal den ideelle lokation for større arrangementer og events – fra konferencer over modeshows til pop-up udstillinger.

Med sin ikoniske blå farve og rustikke profil er produktionshallen den ideelle ramme for et event med et stærkt visuelt udtryk. FABRIKKEN har eksempelvis tidligere dannet ramme om modeshows for Cecilie Bahnsen og Baum und Pherdgarten og er desuden venue for den anerkendte kunstbiennale Alt_Cph.


Skræddersyet til dine events og arrangementer

Med vores otte mobile vægge (3,85 x 3,85 x 0,64 meter) skræddersyr vi hallen efter dine behov og tilbyder forskellige opstillinger, der inddeler hallen efter dine ønsker. Du bestemmer selv, hvor mange kvadratmeter, du vil leje og hvor længe. Du kan leje hele hallen eller bare et lille hjørne. Ofte endda med kort varsel. Derfor er FABRIKKEN en alsidig lokation til store som små events og begivenheder.


Booking

Vil du gerne booke FABRIKKENs produktionshal? Udfyld vores kontaktformular nedenfor, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.


Hvis du har spørgsmål til leje af produktionshallen eller vores andre faciliteter, er du også velkommen til at kontakte FABRIKKENs udlejnings-, event- og bygningsansvarlige, Mathias R. Jakobsen her.


Kontaktformular