Lej vores hal til events

Unikke omgivelser til store og små events

Mangler du de helt rigtige event lokaler i København? Du kan leje hele, eller dele af FABRIKKENs hal til dit næste arrangmement . Med sine 1.000 kvadratmeter og ovenlys i hele sin udstrækning er FABRIKKENs produktionshal den ideelle lokation for både mindre og større arrangementer og events i København – fra konferencer over modeshows til pop-up udstillinger. Hallen kan også med fordel benyttes til større eller mindre interne events som julefrokost, teambuilding eller firmafest.

Med sin ikoniske blå farve og rustikke profil er produktionshallen den ideelle ramme for et event med et stærkt visuelt udtryk. FABRIKKEN har eksempelvis tidligere dannet ramme om modeshows for Cecilie Bahnsen og Baum und Pferdgarten og er desuden venue for FABRIKKENs egne udstillinggsaktiviteter.

Hallen er fra 2020 brandgodkendt til arrangementer for op til 500 personer, takket være støtte fra Kultur- og Fritidsudvalget i Københavns Kommune.


Skræddersyet til dine events og arrangementer

Med vores otte mobile vægge (3,85 x 3,85 x 0,64 meter) skræddersyr vi hallen efter dine behov og tilbyder forskellige opstillinger, der inddeler hallen efter dine ønsker. Du bestemmer selv, hvor mange kvadratmeter, du vil leje og hvor længe. Du kan leje hele hallen eller bare et hjørne. Ofte endda med kort varsel. Derfor er FABRIKKEN en alsidig lokation til store som små events og begivenheder. Find mere information faciliteter, plantegning og placering i vores bookingkatalog.Booking og pris

Vil du booke FABRIKKENs hal til dit næste event i København eller indhente et tilbud på leje af hallen, der der er tilpasset dine behov? Udfyld vores kontaktformular nedenfor, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.


Har du spørgsmål til leje af produktionshallen eller vores andre faciliteter, bedes du venligst også kontakte os via formularen herunder.


Kontaktformular

Er du ikke CVR-registeret, angiv da "-"
Angiv startdato for brug af hallen inkl. eventuel opsætning i forbindelse med arrangementer.
Angiv slutdato for brug af hallen inkl. eventuel nedtagning i forbindelse med arrangementer.
Beskriv dit projekt/arrangement eller stil os yderligere spørgsmål.