Åbent Hus

Hvert år fejrer FABRIKKEN for Kunst og Design kunstproduktionen med et stort åbent hus event, hvor folk fra lokalområdet og dem med stor appetit på kunst inviteres indenfor.

Til det åbne arrngement på FABRIKKEN er der tradition for, at husets kunstnere og designere åbner dørene til deres atelierer og værksteder. Publikum kan her komme helt tæt på livet som kunstner og opleve den særlige atmosfære som hersker i hvert enkelt atelier. I FABRIKKENs produktionshal udfolder husets kunstnere den kunst, som til dagligt produceres på stedet. I 2019 deltog over 50 af husets kunstnere i en samlet udstilling ”Skitser og værker”, mens tidligere år har budt på performanceprogram og megaværker fremstillet særligt til lejligheden. Du kan finde en oversigt over alle husets kunstnere og designere lige her.

Som en aktiv spiller i det lokale liv på Sundholm, er Åbent Hus på FABRIKKEN en begivenhed for hele familien og en vigtig måde for os at dyrke relationen til vores naboer på. Derfor har arrangementet altid være spækket med aktiviteter for både store og små, herunder kreative workshops, hvor selv de mindste kan være med. 


Vil du besøge FABRIKKEN til Åbent Hus?

COVID-19 har pt skabt usikkerhed omkring, hvornår vi næste gang kan få lov at afholde Åbent Hus. Vi følger, som så mange andre kunst- og kulturaktører, myndighedernes anbefalinger nøje. Det er derfor endnu uvidst, om vi kan se frem til at invitere indenfor i kunstens maskinrum i 2020. Ellers ses vi helt sikkert i 2021.

Dato for næste Åbent Hus på FABRIKKEN offentliggøres på her på vores hjemmeside og på Facebook. Se også vores Kalender, for at holde dig opdateret på FABRIKKENs kommende arrangementer.

Dagen er tidligere støttet af Det Obelske Familiefond, Statens Kunstfond, Nordea Lokal, Amager Vest Lokaludvalg, Amager Øst Lokaludvalg, BKFO, Områdeløft Sundholm og Københavns Kommunes Billedkunstudvalg. Uden støttepartnerne var arrangmentet ikke muligt. Tak!