Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

FABRIKKEN Open: Fernisering ‘Oves Lampe’

februar 10, 2022 @ 16:30 17:30

Gratis

‘Oves Lampe lyser hver dag mellem 17.00-23.00 i hele Februar. Find værket på taget af FABRIKKEN. Foto Oskar Koliander.

FABRIKKEN Open inviterer fernisering af lysinstallationen ‘Oves Lampe’ i forbindelse med Copenhagen Light Festival på FABRIKKEN.


På taget af FABRIKKEN lyser nu et værk i strålende farver af FABRIKKENs egen kunstner Claus Egemose. Det er første gang FABRIKKEN deltager på Copenhagen Light Festival og det fejrer vi med en fernisering torsdag d. 10.2 kl. 16.30. Store som små er velkomne til en varm kop Lu Mumba eller varm kakao med flødeskum mens vi venter på ‘Oves Lampe’ tænder kl. 17.00.

Der vil selvfølgelig blive taget hensyn til Covid-19.
Ferniseringen gratis og åben for alle.


Claus Egemose (f. 1956) er autodidakt billedkunstner og arbejder med store udsmykninger og installationer med farvespil og lys som kunstnerisk fokus. Udsmykninger der bl.a. består af plexiglaskonstruktioner der lever af dagslys, kunstlys og lys. Konstruktionerne skaber med farver og lyset oplevelser, rum og momenter indenfor og udenfor.
Se mere om Claus Egemose her.

Læs mere om lysfestivalen og se de andre værker her.


Lysfestivalen på FABRIKKEN er en del af FABRIKKEN Open og støttet af Amager Vest Lokaludvalg, Det Obelske Familiefond og Ny Carlsbergfondet. Det er FABRIKKENs vision at være mere for flere og skabe gode kunstoplevelser for de lokale på Sundholm og i resten af Storkøbenhavn.


FABRIKKEN for Kunst og Design

Sundholmsvej 46
København S, 2300 Danmark
+ Google Maps