Atelierplads til kunstproduktion i 3 eller 6 mdr.

Professionelle kunstnere og designere kan leje plads i et deleatelier inklusiv fleksibel produktionsplads i kortere perioder af hhv. 3 eller 6 måneder. Formålet med denne nye type lejemål er at skabe nye muligheder og plads til endnu mere kunst- og designproduktion.

Til formålet har FABRIKKEN indrettet et atelier på ca. 60 m2 med tre arbejdsstationer. Derfor skal du regne med at dele atelieret med to andre kunstnere/designere. Atelieret rummer desuden tekøkken. Inklusiv i lejemålet er desuden adgang til fleksibel produktionsplads i FABRIKKENs hal i dag- og aftentimerne under hensyntagen til arrangementer i hallen. 

Lejeperioderne er inddelt kvartalsvist, med start d. 1. januar, 1. april, 1. juli og 1. oktober.

Første lejeperiode starter 1. januar 2022.


Priser og service

En plads i atelieret koster kr. 7.500 + moms for 3 mdr. og kr. 15.000 + moms for 6 mdr. inkl. internet og forbrug.

Inklusiv i prisen er en Kunstnerisk Servicepakke, hvor du får delt adgang til FABRIKKENs produktionsfaciliteter (keramikovn, multifunktionsmaskine til træ, sprøjtekabine, svejseudstyr) samt 2 timers assistance per 3 måneders lejeperiode ift. maskinerne, med mulighed for at tilkøbe yderligere assistance.


Booking af atelierplads

Der er ingen ansøgningsproces, men det er et krav, at lejere er professionelle billedkunstnere eller designere.

Perioder fordeles efter først til mølle-princippet, og man kan booke 3 eller 6 måneders perioder.


Kontakt FABRIKKEN på mb@ffkd.dk eller +45 3254 9424 for at booke.


Midlertidig produktion & fast atelier

Faste atelierer på FABRIKKEN udbydes årligt i Open Call til professionelle kunstnere og designere. Læs mere om atelierer på FABRIKKEN her og find vores politik for tildeling af atelierer samt aktuelle open calls her.


Udover atelierer og korttidspladser, har FABRIKKEN en produktionshal på 1000 kvadratmeter, hvor du kan leje fleksibel plads fra 50 kvadratmeter og op, til midlertidige kunstproduktioner og -projekter. Læs mere om mulighederne for booking af hallen her.