FABRIKKEN søger vicevært

Har du lyst til at være en del af en danmarks største kreative værkstedsfællesskab og brænder du for at sætte dit præg på den daglige drift?

I det tidligere centralvaskeri på Sundholm findes en af Danmarks største samlinger af kunst- og designværksteder, hvor en stor del af den kunst, man kan se rundt om i København, Danmark og i udlandet, bliver produceret. 
53 værksteder fordelt på to etager, og en 1.000 kvadratmeter hal er en unik arbejdsplads for mere end 70 professionelle kunsthåndværkere, billedkunstnere, arkitekter og designere.
Udover at være en daglig arbejdsplads, huser FABRIKKEN ligeledes diverse afholdelser af midlertidige events, messer og arrangementer.

Jobbet
Som vicevært på FABRIKKEN er du imødekommende og serviceminded for vores lejere og håndværkere.

Dine opgaver indebærer bl.a.:

  • Løbende kontakt med lejere og håndværkere
  • Opfølgning på udførelse af opgaver og tilsyn med leverandører
  • Lettere håndværksopgaver
  • Affaldshåndtering
  • Indhentning af tilbud på diverse opgaver
  • Besvare henvendelser fra lejere og vejlede dem

Kvalifikationer
Det vil være en fordel, hvis du har en baggrund inden for ejendomsbranchen, men det er ikke et krav. Det er mere vigtigt, at du er sympatisk og besidder en god teknisk og håndværksmæssig forståelse. Gode samarbejdsevner er ligeledes et must, idet du skal trives med at samarbejde med vores meget forskellige lejere.

Du skal være god til at arbejde selvstændigt og til at strukturere din arbejdsdag, så du kan bevare overblikket, men stadig har sans for detaljen. Det forventes at du har rimelige IT-kompetencer og at du kan kommunikere i skrift og tale på dansk og engelsk.

Vi tilbyder
Et job i et spændende og uformelt miljø, hvor der vil være rig mulighed for udvikling både personligt og fagligt. Til dagligt vil du være omgivet af kunst og spændende projekter og i øvrigt være i daglig kontakt med husets
brugere.

Ansættelsesvilkår 
Vi tilbyder løn efter kvalifikationer. Stillingen udgør 10 timer per uge. Periodisk flekstid må forventes i rimeligt omfang.

Ansøgning
Søg stillingen ved at sende ansøgning til mj@ffkd.dk (Undlad venligst at skrive cpr. nr. i din ansøgning).

Frist for ansøgning: mandag d. 4. Juni kl. 12.00.

Tiltrædelse: 15. juni eller snarest muligt derefter.

For mere information om stillingen kontakt, Mathias Jakobsen på 32 54 94 24 eller på e-mail mj@ffkd.dk.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

 

Relaterede emner

Om FABRIKKEN

Fonden FABRIKKEN for Kunst og Design er et produktions- og videnscenter i København, hvor professionelle kunstnere o... Læs mere.