Er du god til kommunikation og koordinering?

På FABRIKKEN for Kunst og Design søger vi en outreach- og kommunikationsmedarbejder til ansættelse med løntilskud med start snarest muligt. 

Du kommer til at arbejde tæt sammen med FABRIKKENs administration, projektmedarbejdere og det øvrige personale. Dine hovedopgaver på outreach-området bliver at koordinere afviklingen af workshops i samarbejde med de undervisende kunstnere og skoler samt at videreudvikle workshops i samarbejde med FABRIKKENs team af undervisere og ledelsen. På kommunikationsområdet bliver din primære opgave at formidle FABRIKKEN, dens kunstnere og de projekter, som FABRIKKEN rummer. FABRIKKEN udvikler løbende sin formidling og kommunikationsindsats, og du vil i samarbejde med ledelsen, være med til at udvikle denne proces – både strategisk såvel som praktisk og teknisk. Formidlingen af kunstnere prioriteres højt og du skal derfor være i stand til at formidle mange forskellige praksisformer med indlevelse og kompetence.

Kvalifikationer:

  • Du har en akademisk kunstfaglig, kunstpædagogisk og/eller kommunikationsuddannelse
  • Du har indgående kendskab til og interesse for kunst- og kulturpolitiske forhold såvel som kunstneriske læringsprocesser
  • Du skriver godt både på dansk og engelsk og er god til at formidle projekter for forskellige brugergrupper og på forskellige platforme
  • Du har erfaring med opdatering af websites, Facebook, Twitter og Instagram
  • Du er åben, imødekommende, selvkørende, initiativrig

Hverdagen på FABRIKKEN er meget alsidig, og du skal være parat til også at hjælpe til med praktiske ting. 

Løn- og ansættelsesvilkår
Inden du søger et job med løntilskud, så skal du tjekke med din A-kasse eller jobcenter, om du er berettiget til at søge et løntilskudsjob. Som ansat med løntilskud hos en offentlig arbejdsgiver kan du højest få en løn, som svarer til den individuelle dagpengesats. Ansættelsen er på op til 4 måneder med start snarest muligt.

Du er velkommen til at kontakte daglig leder, Marie Louise Bøgh Helveg på telefon 32 54 94 24 (tirsdage og onsdage kl. 10-14) eller på ml@ffkd.dk, hvis du har spørgsmål.

Skriftlig ansøgning med relevante bilag sendes til FABRIKKEN for Kunst og Design på mail: ml@ffkd.dk senest tirsdag d. 13. september kl. 12.00. Samtaler forventes afholdt i uge 38.

Fabrikken for Kunst og Design huser godt 50 individuelle værksteder for kunstnere, designere og beslægtede faggrupper. Centralt i bygningen findes en næsten 1000m2 stor hal, som lejes ud til fleksible lejemål og events.

Derudover har Fabrikken en mængde projekter bl.a. flere Artists in Residence programmer, Alt_Cph, undervisnings- og formidlingsprojekter for kunstnere samt børn og unge, mm.