Atelierer

Københavns største atelierfællesskab

FABRIKKEN huser 53 atelierer, hvor professionelle billedkunstnere, designere og beslægtede faggrupper arbejder.

Ateliererne

Ateliererne er meget forskellige. Nogle egner sig til kontorlignende virksomhed og computergrafisk arbejde m.m., mens andre er bedre til støvet arbejde og ligger tæt på vores værkstedsfaciliteter. Alle får naturligt lys, enten fra siden eller via ovenlysvinduer, og har varme og trådløst internet.

Lejerne kan komme og gå, som de vil. Både FABRIKKENs fællesområder og de fleste atelierer er udstyret med alarm.

Størrelse: 10 - 90 m²
Pris: 1.000 – 7.000 kr. pr. måned
Lejerne underskriver en 3-årig lejekontrakt, som kan forlænges ved genansøgning.

Leje af atelier

Alle atelierer er pt. udlejet, og vi har ingen venteliste, men hold øje med hjemmesiden og facebook. Når et atelier bliver ledigt, annoncerer vi open call, hvor alle professionelt udøvende kunstnere, designere og lignende faggrupper er velkommen til at søge. Studerende kommer ikke i betragtning.

Fremleje

Af og til er der mulighed for at fremleje et atelier. Du er velkommen til at sende en mail til info@ffkd.dk, hvori du specificerer, hvilke faciliteter du har brug for og hvor længe. Vi har ingen venteliste, men undersøger, om noget skulle blive ledigt. Alternativt kan du leje en del af hallen.

Læs mere om leje af hallen.

Hvor kan du ellers søge atelier?

Her finder du også atelierer:

www.bkf.dk
www.ukk.dk

Relaterede emner

Lej Hallen

Kræver dit værk plads? Har du brug for et rum med højt til loftet og perfekt lysindfald, hvor du kan udfolde dig k... Læs mere.